Acumulator 12V 10Ah li-ion cu protectie + Incarcator 3Ah

acumulatori 12v litiu, acumulator 12V 10Ah li-ion, acumulator li-ion - 12v 9000 mah, acumulator litiu polimer 12v, li-ion navomodel, incarcator li-ion acumulator navomodel, acumulator navomodel plantat, accesorii navomodele plantat, acumulator lipo navomodel, acumulatori lipo 12v, acumulatori navomodele 12v, acumulator vaporas pescuit, acumulator 12v 9ah, accesorii navomodele plantat, acumulator carponizer, navomodel plantat

Acumulator 12V 10Ah li-ion cu protectie + Incarcator 3Ah



Tensiune nominală: 12V
Tensiunea de intrare: 12,6V
Tensiunea de ieșire: 9V - 12,6V
Capacitatea bateriei: 10.000 mah (10Ah)
Greutate: 750G
Dimensiuni: 27 x 17 x 1,9 cm
Tensiunea de încărcare: 12,6 V
Curent de încărcare: 3A
Curentul maxim instantaneu: 15A
Curent maxim de lucru: 10A
Acumulatorul este prevăzut cu circuit de protecție: supraîncărcare, protecție supradescărcare, protecție la scurtcircuit
Utilizați doar încărcătorul dedicat corespunzător pentru a încărca acumulatorii li-ion 12v.

Acumulatorul trebuie depozitat într-o încăpere curată, uscată și ventilată și nu trebuie ținut în contact cu substanțele corozive. Depozitarea se face la o temperatură de 20 ~ 25 ℃ și umiditate relativă de 50 la 70%.
Acumulatorul nu trebuie depozitat la temperaturi ridicate sau la umiditate ridicată, altfel va cauza scurgerea, corodarea și reducerea capacității. În cazul în care perioada de depozitare este mai mare de 6 luni, acumulatorul trebuie pus la încărcat.
Nu scufundați acumulatorii li-ion în apă, nu-i aruncați in foc, nu încercați să-i dezasamblați. Este interzisă utilizarea acumulatorului la temperaturi ridicate, care pot determina supraîncălzirea, incendiu sau de defectarea și scurtarea vieții.
Nu conectați acumulatorul direct la priza. Atenție la conectare să nu inversați polaritatea acumulatorului, nu-l loviți sau ințepa cu obiecte ascuțite. Este strict interzisă utilizarea într-un câmp magnetic sau electrostatic puternic ce duc la deteriorarea dispozitivul de protecție a acumulatorului. Nu lipiți direct. Este interzisă tăierea carcasei exterioare.
Dacă acumulatorul 12v li-ion prezintă deformări, temperatură ridicată, zgomot, scurgeri sau orice alte anomalii în timpul încărcării, scoateți imediat acumulatorul din aparat sau dezactivați incărcătorul.
                      
Măsuri de precauție
Acumulatorii Li-Ion trebuie folositi doar conform specificațiilor tehnice. Respectați curentul de încărcare și tensiunea nominală specificate. Utilizați încărcătorul dedicat corespunzător pentru a încărca acumulatorul.
Curentul de descărcare nu trebuie să depășească cantitatea maximă specificată!
Păstrați bateria departe de copii !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The world's smallest 1080P camera, motion detection, infrared night vision

Apple iPhone X Screen Protector, Baseus Anti fingerprint 3D - 7.99 usd

3 Axis Handheld Gimbal For Smartphone, iPhone